Sistemul Intraceuticals

Soluție revoluționară de prevenire sau atenuare a efectelor îmbătrânirii pielii, recomandată fie pacientelor care nu doresc injecții (toxină botulinică, mezoterapie, acid hialuronic, PRP), fie celor care doresc să prelungească efectul acestor proceduri.

Folosit pentru rejuvenare, ștergerea ridurilor, tratarea acneei, pentru luminozitatea, hidratarea și regenerarea pielii, tratamentul Intraceuticals este confortabil, non-invaziv și extrem de eficient.

Cu ajutorul oxigenului hiperbaric, aparatul introduce în straturile profunde ale pielii substanțe implicate în regenerarea cutanată (vitamine, acid hialuronic, antioxidanți) și realizează astfel o stimulare din interior a funcțiilor vitale ale tegumentului. Efectuat în ședințe consecutive, tratamentul produce efecte imediate de iluminare și hidratare deosebită, dar și efecte la distanță, prin activarea moleculelor de acid hialuronic. Poate fi folosit pe zona feței, a decolteului sau a mâinilor.

Datorită efectelor sale spectaculoase, sistemul Intraceuticals este îndrăgit de numeroase vedete, printre susținătorii săi fervenți numărându-se Madonna, Naomi Campbell sau John Galliano.

oxigen

Tratament cu oxigen, non-invaziv,
destinat hidratării tenului și eliminării ridurilor fine

Tratamentele Intraceuticals din gamele Rejuvenate, Clarity, Opulence și Atoxelene completează gama de servicii și proceduri destinate reîntineririi cutanate și ameliorării inestetismelor faciale.

oxigen

Intraceuticals Clarity este un tratament cu oxigen hiperbaric rapid și sigur împotriva acneei. Tratamentul Opulence revitalizează și oferă luminozitate pielii, maximizează hidratarea și minimalizează petele. Poate fi folosit și în cazul pielii terne, cu pete pigmentare sau arsuri solare.

Intraceuticals Atoxelene este un tratament care se aplică pentru diminuarea liniilor de expresie din jurul ochilor și al buzelor. Poate fi utilizat împreună cu Intraceuticals Rejuvenate și Intraceuticals Opulence.

Frumusețea nu rămâne doar un deziderat estetic,
ci este parte a unei abordări mai largi

Cu îndelungată experiență, cu pricepere și pasiune, medicii Arcadia fructifică echipamentele și dotările performante de care dispun, realizând pentru fiecare pacient în parte un diagnostic complex și apoi un plan terapeutic optim, personalizat, pentru care îmbină mai multe proceduri dermatocosmetice sau tehnici de tratament.

Sub atenta lor supraveghere, frumusețea nu rămâne doar un deziderat estetic, ci este parte a unei abordări mai largi și mai generoase, ce pune accent pe sănătate și pe optimizarea tuturor factorilor care influențează aspectul unei persoane.

oxigen