Revoluția “hydra-tightening” pentru întinerirea pielii.

Metoda Hydra-TighteningÎmbătrânirea pielii este un fenomen complex, cu evoluție lentă, dar persistentă.
Odată cu trecerea timpului, modificările hormonale, expunerea la soare, îngrijirea nepotrivită a pielii, afecțiunile concomitente sau scăderea ponderală induc modificări la nivel cutanat, astfel că pielea devine ternă, ridată, lipsită de strălucire, uneori chiar flască.

Ridurile devin mai evidente, tenul are un aspect deshidratat, apar pete pigmentare și leziuni diverse a căror vindecare se realizează cu dificultate.
Chiar și la vârsta de 35 de ani, tenul poate căpăta un aspect îmbătrânit, deoarece pielea își pierde treptat vitalitatea și capacitatea regenerativă, mai ales în condițiile unei expuneri solare susținute.

Intervenția precoce și accesul la metode moderne, revoluționare de tratament pot încetini procesul fiziologic de maturizare a pielii și generează un aspect plăcut, întinerit pentru o perioadă lungă de timp.

Una din cele mai noi și eficiente asftel de tehnici de întinerire este procedura de „hydra –tightening”.

Aceasta realizează o biorevitalizare cutanată, prin administrarea unui produs cu acid hialuronic, în scopul realizării unui „rezervor” pentru o hidratare de lungă durată și un aspect întinerit.
În urma procedurii de „hydra-tightening”, ridurile sunt estompate, se realizează reconturarea feței, iar ridurile profunde capătă un aspect mai neted.

Acidul hialuronic este administrat sub formă injectabilă, cu anestezie locală. Odată ajuns la nivel dermic, acesta atrage și leagă moleculele de apă, producând astfel un efect de hidratareaugmentare și, prin modalitatea particulară de administrare, un efect consecutiv de lifting facial.

Prin structura și calitățile acestui tip special de acid hialuronic, procedura se deosebește de mezoterapia injectabilă clasică, situându-se pe un palier superior în cadrul îngrijirilor dedicate întineririi cutanate.
În funcție de aspectul pielii, poate fi suficientă o singură administrare, mai ales dacă vorbim de un ten tânăr, care poate avea modificări cauzate de expunerea solară.
Întreținerea ulterioară este opţională, însă utilă pentru obtinerea unui efect prelungit și se poate realiza prin metode dermatocosmetice adiționale (mezoterapie sau tratamente cu oxigen hiperbar).

În cazul unui ten matur, cu riduri profunde și laxitate severă (piele care are tendinţa să fie excesivă, să „atârne”), poate fi necesară administrarea repetată la 3-4 săptămâni (3-4 administrări). După necesitate, acestea pot fi completate cu proceduri de radiofrecvență tripolară, skin-tightening laser sau cu administrarea de fillere cu acid hialuronic cu densitate mare, pentru corecții volumetrice sau a ridurilor profunde nazo-labiale.

Procedura de biorevitalizare cu acid hialuronic, cu efect de hydra-tightening este efectuată de către medicul dermatolog, după o consultație prealabilă.
Acesta va stabili indicațiile de administrare, eventuale contraindicații sau precauții și va oferi pacientului informații despre planul de tratament si rezultate așteptate.
Biorevitalizarea cu acid hialuronic (Restylane Vital 1 și 2 ml) poate fi efectuată în cadrul Centrului de Dermatologie și Estetică Medicală Arcadia, cu prețuri începând de la 1300 de lei.

Pentru detalii despre procedură și promoțiile disponibile, apelaţi numărul de Call Center: 0232 920.