Morpheus8

Primul și singurul dispozitiv care modelează grăsimea subdermică, restabilind frumusețea naturală a pielii prin eliminarea semnelor îmbătrânirii.

Morpheus8 este un tratament fracționat care stimulează producția colagenului de straturile subiacente ale dermului. Prin acțiunea asupra straturilor mai profunde ale pielii, țesuturile feței și ale corpului sunt remodelate pentru un aspect radiant, vizibil mai tânăr.

Soluție minim invazivă, sigură și eficientă pentru remodelarea adipoasă subdermică a întregului corp (SARD), Morpheus8 utilizează tehnologia de radiofrecvență modulară și microneedlingul pentru a reda aspectul neted al pielii.

Morpheus8 poate remodela și contura orice zonă a corpului care prezintă țesut adipos, celulită, imperfecțiuni superficiale, pori, riduri fine, cicatrici post-acneice, depozite localizate de grăsime sau piele laxă ori cu aspect tern. Zonele cel mai frecvent tratate sunt: fața, zona periorbitală, abdomenul, coapsele și fesele.

morpheus8
diferente
diferente
diferente

Ce presupune tratamentul și care sunt beneficiile Morpheus8?

Morpheus8 este un dispozitiv fracționat, cu adâncime de penetrare programabilă și livrare de energie, utilizat pentru a îmbunătăți aspectul, calitatea și sănătatea pielii. Pinii aplicatorului pătrund în derm, coagulând grăsimea și contractând țesutul conjunctiv. Simultan, energia RF generează o încălzire sub-necrotică în derm.

Efecte adverse

  • roșeață ușoară în funcție de parametrii tratamentului și edem, care persistă 1-2 zile după derularea procedurii;

  • microleziuni la câteva zile după procedură.

După procedură

  • hidratarea zonei tratate și evitarea expunerii directe la soare;

  • folosirea unui produs cu protecție solară cu spectru larg;

  • aplicarea machiajului la 1-2 zile după tratament.

Câte sesiuni Morpheus8 sunt recomandate?

Protocolul recomandat este de minimum 3 ședințe, dar echipa medicală Arcadia va indica numărul necesar de sesiuni de tratament în funcție de nevoile dermato-estetice ale pacientului. Timpii de tratament și frecvența vor fi personalizate pentru obținerea rezultatelor optime.

Cât de repede vor fi vizibile rezultatele?

Rezultate vizibile pot fi observate imediat post-tratament, iar rezultatele definitive după un interval de trei săptămâni. Îmbunătățirile continuă să apară până la trei luni după tratament.