Tratamentul cu laserul GentleYAG – Candela

Tratamentul cu laserul GentleYAG – Candela poate fi folosit pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pielea bronzată,
având efecte maxime în:

  • Epilarea definitivă

  • reîntinerirea pielii și refacerea fermității sale, prin skin-tightening, o procedură laser revoluționară, o adevărată alternativă la liftingul chirurgical

  • Tratamentul venectaziilor faciale sau corporale

laser

Epilarea laser

Cea mai nouă și avansată tehnologie pentru îndepărtarea permanentă a părului facial și corporal.

laser

Epilarea laser este cea mai nouă și avansată tehnologie pentru îndepărtarea permanentă a părului facial și corporal și se bazează pe principiul fototermolizei selective: melanina firului de păr absoarbe lumina laser, iar căldura emisă astfel distruge foliculul pilos. Datorită faptului că fasciculul luminos are o singură lungime de undă, tratamentul laser este mult mai eficient și mai specific decât alte metode de fotoepilare.

Rezultatele epilării laser sunt mai rapide, sunt durabile, numărul de ședințe necesare este mai mic, iar potențialele efecte secundare sunt mult reduse, datorită faptului că lumina este atrasă preponderent de către țintă (firul de păr) și mult mai puțin de alte structuri ale pielii. Laserul Nd:YAG are o particularitate extrem de importantă – poate fi folosit în siguranță pentru toate tipurile de ten, de la cele mai deschise la cele mai închise. În plus, niciun alt laser din lume nu egalează performanțele aparatului cu care lucrează medicii Arcadia – GentleYAG de la Candela – în ceea ce privește durata și intensitatea impulsurilor, sau viteza combinată cu eficiența sistemului de răcire cu criogen DCDTM.

Tratamentul complet se realizează în mai multe ședințe succesive, programate la intervale de 1 – 2 luni, în funcție de zona tratată. Rezultatul obținut este distrugerea permanentă a foliculilor piloși în procent maxim de 90 – 95% pentru femei și 70 – 75% pentru bărbați, cu variații de la o zonă la alta a corpului.

Epilarea laser se efectuează numai de către medicul dermatolog, singurul în măsură să stabilească strategia terapeutică optimă pentru fiecare pacient și să reducă riscul de efecte adverse. La Arcadia, tratamentul laser se efectuează în deplină siguranță, personalul medical înalt calificat asigurând o prevenție corectă prin evaluarea minuțioasă a pacientului și dispunând de echipamente ultramoderne.

Tratamentul venectaziilor faciale sau corporale

Laserul GentleYAG – Candela are o eficienţă ridicată în tratamentul venectaziilor.

Venectaziile (venele paianjen) reprezintă dilatații superficiale ale unor vase sangvine de calibru redus (venule şi capilare), situate intradermic sau subdermic. În general, apar la nivelul membrelor inferioare sau în zona feței.

Aplicațiile terapiei laser în tratamentul afecţiunilor vasculare sunt recunoscute. Laserul GentleYAG – Candela are o eficienţă ridicată în tratamentul venectaziilor.

laser