Sistem utilizat pentru rejuvenare
(reîntinerire) și epilare de lungă durată

Sistemul Pulsar IPL este unul dintre cele mai bune sisteme din lume utilizate pentru rejuvenare (reîntinerire)
și epilare de lungă durată.

Fiind cea de-a treia generație de sisteme de lumină intens pulsată, este rezultatul remarcabil al experienței acumulate în timp și al perfecționării tehnologice continue.

Echipamentul permite individualizarea procedurii în funcție de caracteristicile fizice ale fiecărei persoane (tipul pielii, culoarea epidermei și tipul firului de păr), astfel încât tratamentul este nedureros, eficient, rapid și cu efecte de lungă durată. Local, pielea poate reacționa la tratament prin înroșire sau apariția unei umflături ușoare (edem).

laser-ipl

Rezultate rapide și eficiente pe termen lung

laser-ipl

În momentul aplicării procedurii, firele de păr de pe o anumită zonă pot fi surprinse în diferite faze de creștere (anagenă, telogenă sau catagenă).

Având în vedere că eficiența maximă a tratamentului are loc în faza anagenă, este importantă repetarea procedurii conform indicațiilor medicului dermatolog, astfel încât toate firele să poată fi surprinse în faza anagenă.

Rezultatele terapiei IPL, la toate tipurile de piele, sunt rapide și eficiente pe termen lung, ducând la îndepărtarea fără durere a părului nedorit, la tratarea rozaceei și leziunilor vasculare congenitale, la reîntinerirea cutanată prin netezirea ridurilor, prin reducerea dimensiunilor porilor, prin îmbunătățirea texturii și flexibilității cutanate.