BodyTite

BodyTite este o procedură de conturare a corpului minim invazivă, sigură și eficientă, cu rezultate care puteau fi obținute anterior doar prin intervenții chirurgicale invazive.

Soluție de reducere localizată a țesutului adipos, BodyTite folosește energia de radiofrecvență (RF), care asigură contracția dermului, a țesutului conjunctiv subdermic și coagularea țesutului adipos. Tehnologia RFAL (Lipoplastia asistată de radiofrecvență) reprezintă viitorul conturării faciale și corporale întrucât elimină neajunsurile liposucției clasice.

Ce presupune și cât durează tratamentul?

Țesutul adipos este topit cu ajutorul unei canule introduse sub piele. Simultan, un aplicator cu radiofrecvență tratează pielea, redându-i fermitatea.

 • Procedură minim invazivă care oferă rapid rezultate similare celor obținute cu ajutorul bisturiului: aspect tonifiat, fără piele în exces;

 • Remodelare corporală uniformă, fără durere, cu timp de recuperare minim și fără cicatrici mari deoarece nu presupune excizie de țesut.

Tratamentul unei zone se desfășoară în cadrul unei singure ședințe, rezultatele fiind vizibile imediat și continuând să se îmbunătățească timp de 3-6 luni de la efectuarea procedurii. Perioada de recuperare variază de la 1-2 zile până la 10 zile în funcție de zona tratată și de organism.

bodytite

BodyTite

BodyTite este o procedură avansată de conturare și redefinire a corpului, care permite pacienților să evite intervențiile chirurgicale extinse. Tehnologia BodyTite reduce grăsimea localizată, eliminând efectul de piele lăsată. Oferă rezultate clinice de neegalat.

Gradul de încălzire este controlat pentru ca rezultatele tratamentului să fie uniforme, evitându-se supratratarea sau tratarea insuficientă a unei zone. Temperatura este monitorizată în timp real atât în stratul profund de grăsime, cât și pe suprafața pielii. Radiofrecvența creează un profil de temperatură care oferă diferite modalități de tratament pentru fiecare strat de țesut, de la stratul profund de grăsime până la suprafața pielii.

Ce poate trata?

Corpul (minim invaziv)

 • Coagulează grăsimea, garantând conturare și definire vizibile pentru toate zonele supuse tratamentelor de slăbire (abdomen, coapse interioare/exterioare, brațe, fese, genunchi, șolduri, picioare);

 • Oferă precizie în tratamentul ginecomastiei (mărirea în volum a sânului la bărbat);

 • Conturează grăsimea abdominală și remodelează excesul de piele fără intervenții chirurgicale de excizie, eficient și în siguranță.

FaceTite

FaceTite este un sistem avansat de conturare a feței și a altor zone mici ale corpului, care oferă îmbunătățiri estetice semnificative într-o singură sesiune de tratament. Folosind tehnologia RFAL, FaceTite este alternativa la liftingul facial tradițional, eliminându-se cicatricile mari și timpul de recuperare asociate acestuia.

Câmpul termic direcțional asigură coagularea grăsimilor și remodelarea țesuturilor. Tehnologiile cu temperatură dublă oferă o siguranță și un control mai mari în comparație cu alte tehnologii. Energia de radiofrecvență este concentrată 100% în zona de tratament.

Ce poate trata?

Față și gât (minim invaziv)

 • Îmbunătățire considerabilă a țesutului de pe față și gât, pielea devenind mai fermă fără niciun disconfort resimțit de pacient;

 • Liftingul obrajilor;

 • Estomparea liniilor fine și a ridurilor;

 • Rezultate impresionante în conturarea zonei de sub bărbie (bărbia dublă);

 • Conturare vizibilă a gâtului;

 • Conturarea liniei mandibulare;

 • Eliminarea grăsimii în exces.

AccuTite

AccuTite efectuează un tratament nechirurgical cu ajutorul tehnologiei RFAL care oferă încălzire de precizie zonelor mici și delicate ale feței și corpului pentru a remodela țesutul adipos.

Ce poate trata?

Față și gât (minim invaziv)

Zone mici ale corpului (minim invaziv)

 • Este ideal pentru conturarea zonelor mici și greu accesibile, cum ar fi linia mandibulei, axila sau genunchii;

 • Oferă precizie în tratarea zonei sprâncenelor, a frunții, a zonei periorbitale și a foldului nazolabial datorită dimensiunii mici a dispozitivului;

 • Garantează estomparea vizibilă a pliurilor nazolabiale și conturarea părții inferioare a feței și a gâtului.

Efecte adverse

 • reacții locale normale (ex. edem, eritem)

După procedură

 • pot fi reluate activitățile normale;

 • se recomandă evitarea băilor fierbinți, sauna și sportul timp de 24-48 ore.

Pacienții care își doresc să beneficieze de proceduri de remodelare corporală și facială minim invazivă au acum o soluție fără intervenție chirurgicală de excizie, care poate fi realizată sub anestezie locală în Rețeaua Medicală Arcadia.